Dilluns, 24 de Juliol de 2017

Supressió del corrector a RTVE

Dilluns, 24 de Juliol de 2017

La direcció de RTVE es carrega la figura del corrector de català a Sant Cugat

L’equip directiu de TVE Catalunya, seguint les ordres de la direcció de Madrid, ha enviat l’únic profesional que feia la tasca de corrector de català al centre de Sant Cugat, al Departament d’Arxiu i Documentació.

Amb aquesta decisió desapareix aquesta figura, que donava suport lingüístic als serveis informatius i als programes que es produeixen a Catalunya. El comitè d’empresa de TVE – Sant Cugat ha denunciat aquesta situació, destacant la seva preocupació per la poca sensibilitat de la direcció de RTVE envers la nostra pluralitat cultural i lingüística.

Lluita Obrera Digital, núm. 98 (18/10/10)

Vegeu-ne la notícia.

Popularitat: unranked

Be Sociable, Share!
General

Català a la Franja – R. Sistac

Quan parlem de territoris de llengua catalana tenim clar que ens referim a unes entitats sociològiques i polítiques avalades per la història i la geografia; evidents i indiscutibles.

Be Sociable, Share!

Entrevista a Carme Sánchez, directora de Paraula. Centre de Serveis Lingüístics, de Palma

L’associació Paraula, amb seu a Palma (Mallorca), promou tot tipus d’iniciatives que contribueixen a fer un ús normal de la llengua catalana.

Be Sociable, Share!

Rafa Romero: exposició “Paradís”

Les iniciatives culturals públiques com a valuosa alternativa al limitat àmbit galerístic privat.

Be Sociable, Share!

Entrevista a Alba Florejachs, actriu

Actriu formada teatralment a Cuba, va marxar a l’Índia durant 6 mesos amb una companyia de Dinamarca, on va estudiar les danses tradicionals d’aquest país.

Be Sociable, Share!

NÚVOL