Dilluns, 24 de Juliol de 2017

Multimèdia

Dilluns, 24 de Juliol de 2017

En aquest espai hi trobareu material editat per les tres confederacions de CCOO i també d’Acció Jove, en format de vídeo, fotografies o enregistraments d’àudio.
En aquesta primera edició hem recuperat els documentals No és un joc, Busco feina, Entrevistes a la maquila, Clika… clika, Jalapa y la Rayuela, Foscor, Els Objectius del Mil·lenni són cosa de nens i nenes i les entrevistes de Demana tanda! Un món de botigues, produïts per l’Àrea de Cultura de CCOO de Catalunya.
També hi ha el llibre electrònic Un treball digne per a una vida digna i el documental En català més a prop, que recull un conjunt d’experiències de voluntaris i aprenents per la llengua editat amb motiu del 20è aniversari del Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya, l’any 2008, que encoratja les persones no catalanoparlants a fer un primer pas per perdre la vergonya a parlar en català.

Popularitat: unranked

Be Sociable, Share!

Català a la Franja – R. Sistac

Quan parlem de territoris de llengua catalana tenim clar que ens referim a unes entitats sociològiques i polítiques avalades per la història i la geografia; evidents i indiscutibles.

Be Sociable, Share!

Entrevista a Carme Sánchez, directora de Paraula. Centre de Serveis Lingüístics, de Palma

L’associació Paraula, amb seu a Palma (Mallorca), promou tot tipus d’iniciatives que contribueixen a fer un ús normal de la llengua catalana.

Be Sociable, Share!

Rafa Romero: exposició “Paradís”

Les iniciatives culturals públiques com a valuosa alternativa al limitat àmbit galerístic privat.

Be Sociable, Share!

Entrevista a Alba Florejachs, actriu

Actriu formada teatralment a Cuba, va marxar a l’Índia durant 6 mesos amb una companyia de Dinamarca, on va estudiar les danses tradicionals d’aquest país.

Be Sociable, Share!

NÚVOL