Dilluns, 24 de Juliol de 2017

Documents

Dilluns, 24 de Juliol de 2017

En aquest apartat trobareu un recull dels documents que darrerament s’han generat en els àmbits de llengua i cultura de les confederacions de CCOO del País Valencià, Illes Balears i Catalunya. En aquest primer número presentem dos documents. Un de reflexió general, elaborat pel Seminari Salvador Seguí sobre l’ús social de la llengua catalana en el món del treball, que recull propostes per avançar en l’ús del català tant al sindicat com al món laboral, i un altre elaborat a la UI de les Terres de Lleida que és un estudi quantitatiu i qualitatiu sobre l’ús del català en l’atenció al públic als punts d’informació del sindicat.

Popularitat: unranked

Be Sociable, Share!

Català a la Franja – R. Sistac

Quan parlem de territoris de llengua catalana tenim clar que ens referim a unes entitats sociològiques i polítiques avalades per la història i la geografia; evidents i indiscutibles.

Be Sociable, Share!

Entrevista a Carme Sánchez, directora de Paraula. Centre de Serveis Lingüístics, de Palma

L’associació Paraula, amb seu a Palma (Mallorca), promou tot tipus d’iniciatives que contribueixen a fer un ús normal de la llengua catalana.

Be Sociable, Share!

Rafa Romero: exposició “Paradís”

Les iniciatives culturals públiques com a valuosa alternativa al limitat àmbit galerístic privat.

Be Sociable, Share!

Entrevista a Alba Florejachs, actriu

Actriu formada teatralment a Cuba, va marxar a l’Índia durant 6 mesos amb una companyia de Dinamarca, on va estudiar les danses tradicionals d’aquest país.

Be Sociable, Share!

NÚVOL